Trend Colletion

Vill du se mer om Trend Collection klicka här

ClaSSic är vårt coolaste bidrag och kanske den mest nyskapande elcykeln någonsin. Här har vi tagit bort allt som kan definieras praktiskt och låtit enkelhet domiera. En flirt med det enkla, avskalade och stilfulla. Gillar du att vara snyggast på väg till jobbet eller att sitta på caféets uteservering med ClaSSic lätt lutad mot väggen bakom har du stil. Att oskuldsfullt vitt får pryda denna härliga cykel är en självklarhet.

Summit är något så ovanligt som en riktigt praktiskt sportcykel. Denna elcykel är rustad för lite tuffare terräng än våra övriga cyklar och passar dig som tar stigen hellre än vägen. Summit har rak ram, typisk för cross- och terrängcyklar, ett styre med de karaktäristiskt sportiga dragen och ger ett mer avskalat intryck än EcoRides övriga modeller. Den dämpade framgaffeln är justerbar och går att låsa, däcken är punkteringsskyddade och batteriet ger dig möjlighet att cykla långt. Summit är utrustad med Tektro skivbromsar LED-belysning fram och bak.

 

Vår smartaste modell, Flexible, har samma goda egenskaper som de övriga Ecoridemodellerna. Men det finns en väsentlig skillnad, Flexible går att vika ihop. På en minut har du en elcykel som får plats i din bagagelucka. Finns med böjd ram i färgen röd.